Sarat Service

Komitmen kami pikeun Privasi

Heypack komitmen pikeun ngadukung privasi anjeun.Pikeun mastikeun privasi anjeun, kami parantos ngeposkeun bewara ieu ngajelaskeun sadaya inpormasi anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami nganggo éta.

Naon We Colék

Situs kami fungsina pikeun ngalayanan palanggan kami sareng ngamungkinkeun aranjeunna pikeun minuhan kaperluanana sagampangna sareng teu mungkin.Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ieu:

  • Ngaran
  • Alamat
  • Nomer Telepon
  • Alamat email

NgagunakeunÉmbaran

Inpormasi anu kami kumpulkeun ngan ukur dianggo pikeun ngartos kabutuhan anjeun sareng ngawalon patarosan anjeun.Kami henteu masihan inpormasi ka pihak luar kecuali inpormasi pengiriman anu diperyogikeun pikeun nganteurkeun produk ka konsumén.Urang bisa périodik ngirim surelek promosi ngeunaan produk anyar, nawaran husus atawa informasi sejenna nu urang pikir anjeun bisa manggihan metot ngagunakeun alamat surélék nu geus disadiakeun.Anjeun tiasa ngabatalkeun jasa email iraha waé.

Komitmen kami pikeun Kaamanan Data

Kami komitmen pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun aman.Pikeun nyegah aksés anu teu sah, ngajaga akurasi data, sareng mastikeun pamakean inpormasi anu leres, kami parantos ngalaksanakeun prosedur fisik, éléktronik, sareng manajerial anu pas pikeun ngajaga sareng ngamankeun inpormasi anu kami kumpulkeun online.

KumahaWe Ujeung Cookies
Kami nganggo cookies log lalu lintas pikeun ngaidentipikasi halaman mana anu dianggo.Ieu ngabantuan kami nganalisa data ngeunaan lalu lintas halaman wéb sareng ningkatkeun halaman wéb kami pikeun nyaluyukeun kana kabutuhan palanggan.Kami nganggo inpormasi ieu pikeun tujuan analisa statistik.Kami ogé tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun nyayogikeun anjeun pariwara atanapi pamasaran.

Gemblengna, cookies ngabantosan kami nyayogikeun halaman wéb anu langkung saé ku ngamungkinkeun urang ngawas halaman mana anu anjeun mendakan mangpaat sareng anu henteu.Cookie henteu masihan kami aksés ka komputer anjeun atanapi inpormasi ngeunaan anjeun, sanés data anu anjeun pilih pikeun dibagikeun ka kami.Anjeun tiasa milih nampi atanapi nampik cookies.Seuseueurna panyungsi wéb otomatis nampi cookies, tapi anjeun biasana tiasa ngarobih setélan panyungsi anjeun pikeun nampik cookies upami anjeun resep.Ieu tiasa nyegah anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku situs wéb.

Tumbu kaOayaWebsites
Situs wéb kami tiasa ngandung tumbu ka situs wéb anu sanés.Nanging, saatos anjeun nganggo tautan ieu pikeun ngantunkeun situs kami, anjeun kedah perhatikeun yén kami henteu gaduh kontrol kana halaman wéb anu sanés.Ku alatan éta, urang teu bisa nanggungjawaban kanggo panangtayungan tur privasi tina sagala informasi nu Anjeun nyadiakeun bari ngadatangan situs sapertos na situs sapertos teu diatur ku pernyataan privasi ieu.Anjeun kedah ati-ati sareng ningali pernyataan privasi anu dianggo pikeun halaman wéb anu dimaksud.

NgadalikeunYurangPpribadiIinpormasi
You may choose to restrict the collection or use of your personal information. if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us at sales07@heypack.com, Subject: Personal Information Update.

Kami moal ngajual, ngadistribusikaeun atanapi ngajakan inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu iwal kami gaduh idin anjeun atanapi diwajibkeun ku hukum pikeun ngalakukeunana.

Upami anjeun yakin yén inpormasi naon waé anu kami tahan anjeun henteu leres atanapi henteu lengkep, punten nyerat atanapi email ka kami pas-gancang.Kami bakal langsung ngabenerkeun inpormasi anu aya anu teu leres.

Kumaha Ngahubungan Kami

Should you have other questions or concerns about these privacy policies, please send us an email at sales07@heypack.com.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami