kabijakan privasi

Mangga baca sarat jeung kaayaan ieu taliti.Éta ngandung émbaran penting ngeunaan hak-hak hukum, jaminan, kawajiban, sareng résolusi sengketa anu sayogi.

Pihak

Heypack mangrupikeun produsén bungkusan kosmetik profésional, tim desain kreatif sareng grup penjualan profésional di Yiwu Zhejiang.Kami mangrupikeun perusahaan swasta anu museurkeun kana produksi sareng penjualan sadaya jinis bungkusan sareng wadah.Sapanjang 15 taun katukang, kami parantos nawiskeun jasa pakét pikeun langkung seueur usaha.Kami dedicated ka perbaikan tingkat desain bisnis urang.

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan Wéb atanapi Sarat Pamakéan, mangga ngahubungi:jualan07@heypak.com

Sarat Umum

Ku ngakses jeung nyambungkeun ka Website ti sagala alat kaasup tapi teu diwatesan ku;browsing Katalog via Website éta, maca bagian séjén tina Website atawa nyieun kontak via Website éta, Anjeun satuju pikeun nampa sarta abide ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu jeung Kabijakan Privasi nu ogé ngandung émbaran ngeunaan Cookies sarta pamakéan maranéhanana.Upami Anjeun teu satuju sapinuhna atanapi sabagian sareng Sarat Layanan ieu atanapi Kabijakan Privasi, Anjeun kedah ngantunkeun Wéb sareng lirén nganggo jasana langsung.Heypack tiasa ti waktos ka waktos ngarobih atanapi ngapdet sadayana atanapi bagian tina Sarat Layanan ieu atanapi Kabijakan Privasi.Ku kituna Heypack mamatahan anjeun maca Sarat Service rutin sarta nyitak salinan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu keur rujukan ka hareup.

Aksés ka Website éta gratis.Aksés ka Website ieu diijinkeun dina dasar yén Heypack bisa, dina kawijaksanaan na tanpa aya bewara, ngaropéa / ngabolaykeun / ngaganggu / numpurkeun sagala bagian tina Website atawa sakabéh éta.Heypack henteu nanggung tanggung jawab ka anjeun atanapi pihak katilu mana waé, upami sabagian atanapi sadayana situs wéb henteu tiasa dihontal, tiasa diaksés atanapi sayogi pikeun alesan naon waé.

Inpormasi anu disayogikeun dina Wéb, sareng dina Katalog, ngan ukur kanggo inpormasi umum sareng henteu ngabentuk atanapi ngawangun perjanjian jual atanapi beuli atanapi tawaran nanaon.Inpormasi tambahan tiasa dipénta ngalangkungan halaman 'KONTAK KAMI' dina Wéb.

Anjeun kedah satuju:
• teu nyobian nungkulan sagala kaamanan atawa panyalindungan dina Website éta;
• teu baranahan, duplikat, nyalin atawa ngajual ulang sagala bagian tina Website éta;
• teu ngakses tanpa otoritas, ngaganggu, ngaruksak atawa ngaganggu:
- bagian mana waé tina Wéb;
- naon waé alat atanapi jaringan dimana Situs wéb disimpen;
- sagala software dipaké dina penyediaan Website éta;atawa
- sagala parabot atawa jaringan atawa software milik atawa dipaké ku pihak katilu mana wae.

Tanpa watesan, sadaya poto, déskripsi, video sareng grafik sareng sadaya kontén anu aya dina Wéb sareng Katalog mangrupikeun hak milik Grup HCP.Anjeun diijinkeun pikeun nganjang ka Website éta, nyitak sareng nyalin gambar, sareng ngirimkeun gambar anu aya dina Wéb pikeun panggunaan sah pribadi wungkul sareng henteu kanggo panggunaan komérsial atanapi dijual deui.Anjeun teu diwenangkeun pikeun nyalin sakabéh atawa sabagian Website na Katalog tanpa idin express ti Heypack.

Heypack henteu nanggungjawaban kanggo karusakan atanapi gangguan anu disababkeun ku sagala kasalahan, virus, omissions, file korup, masalah sambungan, gagalna alat, atanapi ngahapus eusi.

Borongan Ngan

Heypack ngajual tawaran lengkep na borongan ka Konsumén Usaha, bari ogé ngalayanan individu.Umumna pesenan minimum nyaéta 10000 potongan per desain.

Payment

Kami nampi pamayaran sapertos kieu.30% T / T deposit, 70% kasaimbangan saméméh pangiriman 30% T / T deposit, kasaimbangan L / C 100% TT sateuacanna, Western Union / PayPal keur mayar jumlah leutik.

Label wasta

Urang tiasa nawiskeun sababaraha cara percetakan: percetakan layar, stamping panas, percetakan offset,
labél jeung sajabana.

Pembatalan

waktos produksi urang téh salawasna 20-25days sanggeus konfirmasi sampel pre-produksi.Upami pamundut pembatalan anjeun katingal sateuacan kami ngolah pesenan anjeun, kami resep ngabatalkeun pesenan anjeun pikeun ngabalikeun duit pinuh, tapi saatos pesenan nuju prosés, kami henteu tiasa deui ngabatalkeunana.

Ngabalikeun & Bursa

Sadaya pesenan borongan final sareng teu tiasa dipulangkeun atanapi ditukeurkeun.

Item Rusak / Kasalahan pesenan

Sanaos unggal produk dipariksa pikeun jaminan kualitas sateuacan kiriman, mungkin waé nampi barang anu rusak.Salaku tambahan, kusabab kasalahan manusa, kasalahan pesenan mungkin.Kusabab ieu, penting pikeun muka & mariksa barang anjeun pas anjeun nampi.

Punten wartosan kami dina 5 dinten kerja saatos nampi pakét anjeun upami aya anu lepat sareng pesenan anjeun.Urang teu bisa ngahargaan parobahan di luar pigura waktu, sakumaha nyatakeun dina kawijakan urang.

Force Majeure

Heypack teu nanggungjawaban kanggo sagala karugian atawa karuksakan anu lumangsung ku alesan reureuh atawa henteu mampuh pikeun nganteurkeun disababkeun ku polah Allah;cuaca parah;perang;musibah umum;seuneu;neunggeul;gangguan kuli;telat dina pangiriman bahan atawa barang ku suppliers;imposition of embargoes pamaréntah, peraturan, watesan harga atawa kadali;kacilakaan;reureuh tina operator umum;telat dina bea cukai;atawa tina sagala sabab sejenna nu teu bisa dihindari atawa saluareun kontrol lumrah Heypack urang.Sakur tanggal pangiriman tiasa diperpanjang, dina pilihan Heypack, dugi ka telat anu disababkeun ku kajadian force majeure.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami