Warta

  • Situasi Umum HEYPACK Produksi & Pangiriman

    Situasi Umum HEYPACK Produksi & Kiriman Saatos Libur CNY, Urang ngamimitian gawé dina 10th of Feb. Sagalana aya dina lagu kawas tube bungkusan waktos kalungguhan téh 25-30 poé, botol plastik & jar 30-35 poé, sampel nyieun 7 -15 poé.Sagedengeun ti eta, Airfreight turun ka AS jeung ...
    Maca deui
  • Konsep Kosmétik II

    Langkung ketat: manajemén dinamis kecap dilarang Salian panarajangan tepat dina "tambahan konseptual,"Aya loba ukuran manajemén ketat pisan dina ukuran.Kahiji, standarisasi manajemén labél kosmétik impor.Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara nyarios ...
    Maca deui
  • Konsep Kosmétik Hiji

    Situs wéb resmi Administrasi Pangan sareng Narkoba Negara ngaluarkeun "Surat ngeunaan Pendapat Umum ngeunaan "Langkah Administratif pikeun Labeling Kosmétik (Draft Koméntar)" salaku padika manajemén anu sanés pikeun "Peraturan Pengawasan sareng Administrasi Kosmétik" (h. ..
    Maca deui
  • HEYPACK NEW PRODUK-kantong on klep botol semprot kontinyu

    Sistem semprot sababaraha sareng produk anu aya hubunganana nyaéta modél produk klep dualitas anu kami sacara seremonial ngadorong ka pasar global di 2017. Ieu mangrupikeun produk énggal, ditingkatkeun sareng iterative, sareng éta ngalegaan pisan aplikasi produk semprot klep mikro sateuacana, khususna di lapangan. tina kosmét ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami