Warta

  • Konsép Kosmétik II

    Langkung ketat: manajemén dinamis tina kecap terlarang Salian ti serangan tepat dina "tambahan konsép," seueur pisan ukuran manajemén anu ketat dina éta léngkah. Mimiti, ngabakukeun manajemén labél kosmétik impor. Badan Publik Administrasi Pangan sareng Narkoba ...
    Maca deui
  • Konsép Kosmétik Hiji

    Halaman web resmi Administrasi Pangan sareng Narkoba Propinsi ngaluarkeun "Surat ngeunaan Paménta Umum ngeunaan Paménta ngeunaan" Ukuran Administratif pikeun Panyebelan Kosmétik (Draf pikeun Koméntar) "salaku padika manajemén anu sanés pikeun" Peraturan Pengawasan Kosmétik sareng Administrasi "(h. ..
    Maca deui
  • HEYPACK PRODUK BARU-kantong dina botol semprot kontinyu kontinyu

    Sistem panyemprotan sababaraha sareng produk anu aya hubunganana nyaéta modél produk klep dualitas anu sacara saderhana urang dorong ka pasar global di 2017. Éta mangrupikeun produk anu énggal, ditingkatkeun sareng iteratif, Sareng ngalebarkeun aplikasi produk semprot klep mikro sateuacanna, khususna di lapangan tina kosmétik ...
    Maca deui