Histroy

Di
2003

Ngawangun lini produksi tabung kosmetik munggaran di Guangzhou.

Di
2005

Tim penjualan pasar cina munggaran diwangun di Yiwu dumasar kana toko distrik Pasar Futian 4.

Di
2006

toko pananda yiwu kadua.

Di
2007

Garis produksi katilu dimimitian sareng perusahaan Cabang didirikeun di Guangzhou.

Di
2011

Didirikeun Heypack Co terbatas sareng ngamimitian perdagangan Al -aba E-commerce. Ogé sababaraha pabrik bungkusan botol janten pemasok urang unggal taun. Ayeuna ratusan mitra stabil ti Zhejiang, Guangdong, Jiangsu jsb

Di
2013

ngalih kantor ka distrik Pasar Yiwu Futian 5 sareng 10 urang cicing langkung ti 3 taun dina tim penjualan

Di
2017

penjualan ngahontal 30 juta, departemén QC Ékspor Profesional didirikeun di gudang Jinhua.

Di
2020

penjualan 40 juta sareng kantor ngalih ka Shuguang International Plaza. Heypack Fokus kana botol PET anu tiasa didaur ulang sareng ngembangkeun bungkusan botol semprot.