Histroy

In
2003

Diwangun garis produksi tube kosmetik munggaran di Guangzhou.

In
2005

Tim penjualan pasar china munggaran diwangun di Yiwu dumasar kana Futian Market 4 toko distrik.

In
2006

toko spidol yiwu kadua.

In
2007

Jalur produksi katilu dimimitian jeung parusahaan Cabang diadegkeun di Guangzhou.

In
2011

Ngadegkeun Heypack Co dugi sareng ngamimitian perdagangan Alibaba E-commerce.ogé sababaraha pabrik bungkusan botol janten supplier kami unggal taun.Ayeuna ratusan mitra stabil ti Zhejiang, Guangdong, Jiangsu jsb

In
2013

pindah kantor ka Yiwu Futian Market 5 distrik jeung 10 urang cicing leuwih ti 3 taun di tim jualan

In
2017

jualan ngahontal 30 juta, departemén QC Ékspor Profesional ngadegkeun di gudang Jinhua.

In
2020

jualan 40 juta sarta kantor dipindahkeun ka Shuguang International Plaza.Heypack Fokus dina botol PET anu tiasa didaur ulang sareng ngembangkeun bungkusan botol semprot.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami