Tentang Kami

HEYPACK CO., TERBATAS

Kami produsén bungkusan kosmetik profesional.

Tim desain kreatif sareng grup penjualan anu propésional di Yiwu Zhejiang.

Merek

Kami ngimpi janten supplier wadah paket global, sareng nawiskeun jasa pikeun 10000 mérek di saluruh dunya. Kami gaduh desain produk anu kuat sareng mandiri, tim pengembangan produk.
Kami nanggung sagala rupa tanggung jawab, lengket kana impian urang.

Pangalaman

Kami perusahaan swasta anu museur kana produksi sareng jual sagala jinis bungkus sareng kontainer. Salami 15 taun ka pengker, kami nawiskeun jasa paket kanggo langkung seueur perusahaan. Kami berdedikasi pikeun ningkatna tingkat desain bisnis urang.

Kapercayaan

Tungtutan nangtoskeun sadayana. Tim meunang kahareup. Janten propésional, jujur, kréatip, sareng kabagéan mangrupikeun kapercayaan urang.
Janten asistén pameseran palanggan sareng maturan produk kualitas luhur mangrupikeun hal anu pikaresepeun pikeun kami.

Naon Urang Laksanakeun

HEYPACK ngamimitian bungkusan kosmétik perdagangan luar negeri di 2009. Dugi ka ayeuna HEYPACK gaduh sistem produksi sareng kiriman anu lengkep. Kumpulan bahan plastik & logam & kertas & awi, niupan botol & suntikan, pembuangan permukaan sapertos electroplating, frosting, ukiran, nyemprot. Nyetak logo sapertos layar, offset, stamping panas, transfer cai, panyiri. Di sagigireun éta, Sampel gratis, pangiriman laut DDU, pangiriman udara hemat biaya. Targét akhir urang janten mitra bisnis anjeun anu dipercaya!

Produk utama kami nyaéta tabung pe kosmétik, tabung laminasi aluminium-plastik, botol ngebul PE & PET, botol anu teu aya hawa & kendi krim, botol kaca & aluminium, make-up sareng bungkus parfum.

dgjjgf

Kami parantos nyayogikeun kontainer khusus pikeun kinerja tinggi.

Kami asistén pameseran propésional konsumén. 

- Ieu mangrupikeun padamelan kalayan raos kahontal.