Tentang Kami

HEYPACK CO., kawates

Kami produsén bungkusan kosmetik profésional.

Tim desain kreatif sareng grup penjualan profésional di Yiwu Zhejiang.

merek

Kami ngimpi janten supplier wadah bungkusan global, sareng nawiskeun jasa pikeun 10000 merek di sakumna dunya.Kami gaduh desain produk anu kuat sareng mandiri, tim pangembangan produk.
Urang nganggap sagala rupa tanggung jawab, lengket kana impian urang.

Pangalaman

Kami mangrupikeun perusahaan swasta anu museurkeun kana produksi sareng penjualan sadaya jinis bungkusan sareng wadah.Sapanjang 15 taun katukang, kami parantos nawiskeun jasa pakét pikeun langkung seueur usaha.Kami dedicated ka perbaikan tingkat desain bisnis urang.

Kayakinan

Tungtutan nangtukeun sagalana.Tim meunang masa depan.Janten profésional, jujur, kreatif, sareng tiasa dibagikeun mangrupikeun kapercayaan urang.
Janten asistén pameseran klien sareng nawiskeun produk kualitas luhur mangrupikeun hal anu pikaresepeun pikeun urang.

Naon Urang Laksanakeun

HEYPACK ngamimitian bungkusan kosmetik dagang asing di 2009. Nepi ka ayeuna HEYPACK gaduh produksi lengkep sareng sistem kiriman.Plastik & logam & kertas & kempelan bahan awi, botol niupan & suntik, pembuangan permukaan kawas electroplating, frosting, ukiran, nyemprot.Percetakan logo sapertos layar, offset, stamping panas, transfer cai, panyiri.Sagedengeun ti eta, sampel Free, DDU pengiriman barang laut, ongkos-éféktif kiriman hawa.Target ahir kami nyaéta janten mitra bisnis anu tiasa dipercaya!

Produk utama kami nyaéta tabung pe kosmetik, tabung laminasi aluminium-plastik, botol niup PE & PET, botol airless & kendi krim, botol kaca & aluminium, makeup sareng bungkusan parfum.

dgjjgf

Kami geus nyadiakeun-kinerja tinggi ngaropéa wadahna.

Kami mangrupikeun asistén pameseran profésional para nasabah.

- Ieu mangrupikeun padamelan anu gaduh rasa prestasi.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami