Tentang Kami

Kami perusahaan swasta anu museur kana produksi sareng jual sagala jinis bungkus sareng kontainer. Salami 15 taun ka pengker, kami nawiskeun jasa paket kanggo langkung seueur perusahaan. Kami berdedikasi pikeun ningkatna tingkat desain bisnis urang.

Kami ngimpi janten supplier wadah paket global, sareng nawiskeun jasa pikeun 10000 mérek di saluruh dunya. Kami gaduh desain produk anu kuat sareng mandiri, tim pengembangan produk.

  • factaryimg

Bungkusan & Wadahna

Prosés Produksi

Kaasup nyiapkeun bahan Seger ,. Botol warna ngalaksanakeun pembuatan, Botol niupan & Suntik. Pembuangan permukaan sapertos electroplating, .Sincincare. Pearly, Ukiran. Percetakan desain sapertos panyiri, percetakan Ofiset, Percetakan layar, Stamping Emas / Perak / Mawar jsb.

Mimitian rangkep dina 2003
imgindex

Pembuangan permukaan & Percetakan

  • Screen Prinitng

    Layar Prinitng

    1-4 percetakan layar warna, cocog kanggo inpo produk, log saderhana

  • Hot Stamping

    Panas Stamping

    Pérak, Emas, Mawar Emas, Ungu stamping panas pikeun logo

  • Labeling

    Labél

    Bodas, transparan, kolor cocog jas pikeun pepelakan, jalma.

  • Frosting

    Ibun

    Matte hideung, matte bodas, atanapi warna sanésna pikeun produk kualitas luhur

Kéngingkeun Inspirasi