Tentang Kami

HEYPACK sareng pabrik pangalaman 14 taun di Guangzhou, Produk utama kami nyaéta tabung pe kosmetik, tabung laminated aluminium-plastik, botol niup PE & PET, botol airless & kendi krim, botol kaca & aluminium, makeup sareng wadah pembungkus parfum.Nepi ka ayeuna HEYPACK gaduh sistem produksi sareng pengiriman lengkep.Plastik & logam & kertas & kempelan bahan awi, botol niupan & suntik, pembuangan permukaan kawas electroplating, frosting, ukiran, nyemprot.Percetakan logo sapertos layar, offset, stamping panas, transfer cai, panyiri.Sampel gratis, kiriman samudra DDU, kiriman hawa ongkos-éféktif.

Sajaba ti éta, urang nyieun usaha hébat pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda.Dina unggal 10 taun katukang, kami geus disaksian sababaraha kapang anyar rengse tina gambar sketsa, sampel 3D, kapang kahiji, kapang dirévisi kadua ..., Naon anu anjeun masihan ka kami henteu ngan hiji pesenan, tapi ogé tanggung jawab!

  • factaryimg
  • factaryimg
  • factaryimg
  • factaryimg

Bungkusan & Wadahna

Prosés Produksi

Kaasup Nyiapkeun bahan seger,.Botol berwarna ngalakukeun nyieun, Botol niupan & nyuntik.pembuangan permukaan kawas electroplating,.Skincare.Mutiara, Engraving.Desain percetakan kawas panyiri, Ofiset percetakan, Screen printing, Emas / Silver / Rose stamping jsb.

Ngamimitian bungkusan dina 2003
imgindex

Beungeut pembuangan & percetakan

Meunangkeun Inspirasi

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami